Jeugdactiviteiten

Zondag, 27 mei 2018

Dit jaar geen Jeugdactiviteiten.

Beste jeugdleden (en ouders),

Het is al weer even geleden dat jullie een brief van ons hebben gehad dus het is de hoogste tijd om iets van ons te laten horen. Misschien is het jullie opgevallen (misschien ook wel niet) dat er dit seizoen nog niets is georganiseerd door de jeugdcommissie.

Dit heeft te maken met het feit dat de afgelopen jaren de belangstelling voor de viswedstrijden en de bingo’s sterk is afgenomen.

Bij de laatste bingo waren slechts 3 kinderen aanwezig en bij de viswedstrijden waren we meestal maar met 7 of 8 kinderen. Dit is echt veel te weinig om dit soort dingen te organiseren.

Er wordt door ons veel tijd en moeite in de jeugdafdeling gestoken en als dan de belangstelling zo terug loopt verdwijnt wel de zin om hier nog zo druk mee bezig te zijn.

Daarom hebben we besloten om dit jaar eens niets te organiseren. Helaas hebben wij ook nog helemaal geen vragen hierover gehad wat voor ons ook een teken is dat het vissen en de bingo niet door jullie wordt gemist.

Als jullie het toch fijn zouden vinden als we volgend jaar weer bepaalde dingen gaan oppakken dan laat ons eens weten wat jullie graag zouden willen doen.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan een karperdag, één grote viswedstrijd of andere activiteiten. Alle goede ideeën zijn welkom. Maar dan moeten we ook wel zeker weten dat er genoeg belangstelling voor is.

Wij hopen dat jullie ons standpunt begrijpen en dat jullie eens goed hierover willen nadenken en dan ons een berichtje per mail willen sturen. Graag naar: franssimons1965@ziggo.nl.

Dan komen wij hier (afhankelijk van de reacties) eventueel later dit jaar of begin volgend jaar bij jullie op terug.

Met vriendelijke groet,

Namens de jeugdcommissie HSV Wijhe