Wim Denekamp kampioen 2018

Donderdag, 11 oktober 2018

Na afloop van de "Slagerij Ruiterwedstrijd" werd Wim Denekamp in de bloemetjes gezet, omdat ....

hij, met overmacht, kampioen van de zomercompetitie 2018 is geworden. Na de z.g.n. "Ruiterwedstrijd" werden in de "Longhorn" de, door genoemde slagerij gesponsorde, vleesprijzen uitgereikt. Alle vissers, die aan de competitie hebben deelgenomen, kregen tevens de jaarprijzen overhandigd. Wim werd met een totaal gewicht van 109.214 kg. winnaar. Wilfried Ohms is tweede geworden met 85.604 kg. en André Daenen met 44.975 kg. derde.

Wilfred mocht de trofee voor de grootste vis, die tijdens de competitie gevangen is, in ontvangst nemen.

De "Ruiterwedstrijd" wordt tevens meegerekend als eerste wedstrijd van de voor- en najaarscompetitie.